Επιστροφή στα events με φυσική παρουσία όπως τα ξέραμε, ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε. Θα κάνουμε, όμως, αυτό που μπορούμε! Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου έρχεται το 17ο Open Coffee Heraklion που μπορείς, επιτέλους, να παρακολουθήσεις από κοντά.

Υβριδικό event

Εισάγουμε επίσημα το υβριδικό μοντέλο στα event μας. Και τι σημαίνει υβριδικό μοντέλο; Σε κάθε event θα “ανοίγουν” κάποιες θέσεις συμμετοχής στον χώρο που θα πραγματοποιείται η εκδήλωση και, παράλληλα, θα γίνεται live streaming για όσους επιλέγουν την άνεση του σπιτιού τους. Ο αριθμός των θέσεων εξαρτάται κάθε φορά από τη χωρητικότητα του χώρου και τα υγειονομικά μέτρα που θα πρέπει να τηρούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή πραγματοποίησης του event. Κι αν όλα αυτά σου ακούγονται περίπλοκα, ας τα κάνουμε πιο απλά.

Πώς μπορείς να παρακολουθήσεις το 17o Open Coffee Heraklion

 • Ζωντανά στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά” // 30 άτομα // Ώρα προσέλευσης: 19:30
  Έχουν ανοίξει μόνο 30 θέσεις καθήμενων συμμετεχόντων, οι οποίες είναι first come first served (κοινώς όποιος/όποια προλάβει). Το event θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του Α’ ορόφου του Μουσείου (Επιμενίδου 18). Κράτησε τη θέση σου δωρεάν! Πριν κλείσεις θέση, διάβασε στο link τα μέτρα προστασίας που έχουμε ορίσει.
 • Μέσω live streaming από το σπίτι σου // Ώρα έναρξης: 20:00
  Όλες οι ομιλίες του event θα μεταδοθούν online. Για να σου στείλουμε το link παρακολούθησης, δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Τι θα γίνει στο 17o Open Coffee Heraklion

Στο event θα φιλοξενήσουμε δύο ομιλίες…

 1. Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας του NBG Business Seeds από την Εθνική Τράπεζα
  Ο Δρ. Σπύρος Αρσένης, Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, Εθνική Τράπεζα, θα μας ενημερώσει για τα νεότερα του 12ου διαγωνισμού. Μαζί του θα είναι δύο εταιρείες από την Κρήτη, που διακρίθηκαν στον προηγούμενο διαγωνισμό, για να μοιραστούν την εμπειρία τους. Η Δρ. Αγγελίνα Κουρούμπαλη, Επικεφαλής & εκπρόσωπος ομάδας Time Is Brain και ο Νικήτας Μαυράκης, Environmental Engineer, Co-Founder της Robenso.

  Time is Brain: Μία έξυπνη ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων. Αποτελεί καινοτομία του Κέντρου Εφαρμογών και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Υγείας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εισαγωγή του Time Is Brain στο Σύστημα Υγείας μπορεί να επιταχύνει σημαντικά το χρόνο αντιμετώπισης των εγκεφαλικών, επιφέροντας άμεσα οφέλη για την υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών και εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στο κόστος του εγκεφαλικού για την κοινωνία.

  Robenso: Η εταιρεία Robotics Environmental Solution (ROBENSO) αναπτύσσει συστήματα ανακύκλωσης βασισμένα στις τεχνολογίες ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης. Έχοντας πολύ καλή γνώση των προβλημάτων στο χώρο της ανακύκλωσης ανέπτυξε μια νέα, χαμηλού κόστους τεχνολογία, τους Ρομποτικούς Εργάτες Ανακύκλωσης (Robotic Recycling Workers) οι οποίοι λειτουργούν με διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέροντας περισσότερη ευελιξία στο συνολικό σύστημα επεξεργασίας απορριμμάτων.

 2. Στέλιος Σμαραγδάκης,CEO/Co-Founder, stinporta.gr
  Το Stinporta.gr είναι δημιουργία της Ηρακλειώτικης Startup Cretum I.K.E. Πρόκειται για μια νέα σύγχρονη πλατφόρμα online παραγγελιών από καταστήματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που στοχεύει να καλύψει την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Ξεκινώντας από το Ηράκλειο, είναι πλέον διαθέσιμη σε 4 πόλεις της Ελλάδας και εξυπηρετεί ήδη χιλιάδες χρήστες.

Πριν την έναρξη των ομιλιών και μέχρι να τακτοποιηθούν όλοι στη θέση τους, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν έναν τονωτικό καφέ στο αίθριο του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά”.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να μπορέσουμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε για όσα ακούσαμε, όσα μας απασχολούν ως -εν δυνάμει- επιχειρηματίες και όσα θα θέλαμε να δούμε να γίνονται στο μέλλον. Γι’ αυτό θα είναι μαζί μας η μπύρα Σόλο, που υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει!

Για τον ήχο μας θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και υποστηρικτής του event είναι το Europe Direct Crete.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ