Επιχειρηματικότητα Events Καινοτομία

CruiseInn: μια κρουαζιέρα καινοτομίας

Μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στο CruiseInn, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν, να εκπαιδευτούν και να συνεργαστούν με κορυφαίες εταιρείες.

Το CruiseInn, το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται εν πλω για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα, επιστρέφει ξανά φέτος για να προσφέρει μία νέα εμπειρία ταξιδεύοντας 7 ημέρες στο Αιγαίο με την υποστήριξη της Celestyal Cruises.

Φέτος, το Celestyal Crystal μετατρέπεται σε κρουαζιερόπλοιο καινοτομίας και σαλπάρει στις 2 Ιουλίου. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, θα ταξιδέψει σε Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Σάμο.

Στην κρουαζιέρα θα βρεθούν 45 συμμετέχοντες και στους προορισμούς θα γίνει διασύνδεση με τα τοπικά οικοσυστήματα καινοτομίας με σκοπό να δημιουργηθούν συνέργειες μεταξύ των συμμετεχόντων και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας στους κλάδους του Τουρισμού, της Γαστρονομίας, της Ναυτιλίας και της Τεχνολογίας.

Σε ενδιαφέρει…

To CruiseInn 2018 αναζητά συμμετέχοντες, επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες ή φοιτητές, με έτοιμα τεχνολογικά προϊόντα αλλά και ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών στον κλάδο της φιλοξενίας και της κρουαζιέρας. Οι ιδέες που θα αναδειχθούν θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις λύσεις τους με τη συνεργασία της Celestyal Cruises – την εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα και στόλο τεσσάρων κρουαζιεροπλοίων και της Aldemar Resorts, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα με δυναμικότητα 5.500 κλινών. Επιπλέον λύσεις που εστιάζουν στην βελτιστοποίηση της παραγωγής στη γεωργία και οινοπαραγωγή θα μπορούν να εξετάσουν τις ανάγκες της Santowines, ενός από τους δυναμικότερους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα με 1200 μέλη. Οι ιδέες που θα αναδειχθούν θα λάβουν συνδρομή 1 έτους στο Cisco Solutions Partner Program, και πλήρη υποστήριξη από τους engineers της Logicom για να διασυνδέσουν το software τους με τις hardware λύσεις της Cisco.

Tο CruiseInn δέχεται αιτήσεις συμμετοχής έως και τις 31 Μαΐου. Αν, λοιπόν, έχεις ξεκινήσει τη δική σου startup και χρειάζεσαι τα απαραίτητα εφόδια για να προχωρήσεις στην περαιτέρω ανάπτυξη – βελτίωση της, έχεις κάνει τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα στον κόσμο των επιχειρήσεων και αναζητείς στοχευμένη γνώση και δικτύωση με άλλους επαγγελματίες και επιχειρήσεις δήλωσε συμμετοχή στο getcruiseinn.com!

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 320 ευρώ και, εκτός από τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τη διαγωνιστική διαδικασία, καλύπτει το κόστος της κρουαζιέρας, διαμονή, πλήρη διατροφή, πακέτο ποτών εντός του Celestyal Crystal, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα και δύο εκδρομές.

Τι θα παρακολουθήσεις…

Οι συμμετέχοντες που θα σαλπάρουν με το CruiseInn θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης. Εάν επιλεγείς θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εξειδικευμένα τεχνικά workshops, βιωματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες σε αντικείμενα όπως digital product management, growth marketing, international expansion, investments and financing, καθώς και να διαγωνιστείς μόνος σου ή σε ομάδες στα ανατρεπτικά challenges που έχουν ετοιμάσει για φέτος διεκδικώντας τα χρηματικά έπαθλα ύψους 3.000 ευρώ, προσφορά της Celestyal Cruises. 

Θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το περσινό CruiseInn εδώ, ενώ η διοργανώτρια ομάδα θα δημοσιεύει σταδιακά όλες τις λεπτομέρειες της δράσεις στους λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram.

Let’s Get CruiseInn στο Ηράκλειο! 

Στις 7 Ιουλίου, το κρουαζιερόπλοιο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαδράσουν με το οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας της πόλης μας. Η ομάδα του Bizrupt θα είναι εκεί, για να συνδιοργανώσει με την ομάδα του CruiseInn ένα  special event επιχειρηματικότητας στο Aldemar Royal Mare με ομιλίες και παρουσιάσεις από γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης μας!
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

 

ΑΛΛΑ ΝΕΑ