Open Coffee Heraklion

Σα
19
Νοεμβρίου

23ο Open Coffee Heraklion

Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά (Επιμενίδου 18)
18:00 - 21:30
Το 23ο Open Coffee Heraklion θα είναι λίγο διαφορετικό!
Στο επόμενό μας Open Coffee Heraklion meetup θα φιλοξενήσουμε μια ομιλία και ένα fireside chat, δηλαδή μια συζήτηση και Q&A από το κοινό!

Ώρα προσέλευσης στον χώρο: 18:00 – Ώρα έναρξης: 18:30

Το event θα πραγματοποιηθεί στον Α’ ορόφο του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά” (Επιμενίδου 18).

⚡ Θα ανοίξουμε μόνο 40 θέσεις καθήμενων συμμετεχόντων. Κράτησε τη θέση σου δωρεάν, πατώντας το κουμπί “Εισιτήρια”, στο τέλος της περιγραφής.

Το Open Coffee Heraklion είναι το σημείο συνάντησης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας από το 2017. Μετά τα online events της καραντίνας και την υβριδική μετάβαση, έχουμε επιστρέψει πλέον στις δια ζώσης συναντήσεις!

𝗢𝗽𝗲𝗻… 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗕𝗲𝗲𝗿!
Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Έτσι, στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας! Στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, κερασμένο από εμάς.

Για τον ήχο μας, θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και υποστηρικτής του event είναι το Luz Creative Studio.

Παρόλο που οι περιορισμοί σχετικά με τις μάσκες προστασίας κατά του COVID-19 έχουν πλέον αρθεί, ενθαρρύνουμε κάθε άτομο που νιώθει πιο ασφαλές φορώντας την μάσκα του, να το κάνει χωρίς δισταγμό.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Ομιλητές

Μιχάλης Τσικνάκης

CEO Cosmos Sport

Ο Μιχάλης Τσικνάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά από το University of London, Birkbeck College. Στο παρελθόν έχει διδάξει Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά σε παράρτημα Αγγλικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα ενώ έχει συμμετάσχει και ως εισηγητής σε πολλά Συνέδρια με θέμα την Επιχειρηματικότητα. Από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου και πιο συγκεκριμένα στην εταιρία ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, αλυσίδα καταστημάτων πώλησης αθλητικών ειδών, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Είναι ο founder του Cosmos Sport, του πολύ – βραβευμένου πλέον, ως «καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στην Ελλάδα» και, κυρίως, περήφανος μπαμπάς του Φραγκίσκου, της Μαρίζας, του Χριστόφορου και της Χρυσιάννας! Η «κοσμοθεωρία» του συνοψίζεται στο εξής απλό και προσιτό(;) «Together We Make Cosmos A Better Place»!

Μηνάς Λιαπάκης

Co-Owner, RevitUp Revenue Management & Data Driven Marketing / CEO, EyeWide Digital Marketing Agency

O Μηνάς Λιαπάκης είναι συνιδρυτής της Revitup Revenue & Data Driven Marketing και ιδρυτής της EyeWide Digital Marketing με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.
Μετά από πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων σε θέσεις operation & marketing, δημιούργησε την Eyewide και τη RevitUp που εξειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών web development, digital marketing & revenue management σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του IFITT (International
Federation for Information Technologies in Travel and Tourism) στην Ελλάδα. Του αρέσει να ταξιδεύει, να ανακαλύπτει νέες κουλτούρες και να περνάει δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια του.