Fuckup Nights Crete

Τε
20
Ιουλίου

Fuckup Nights Heraklion VOL.11 // SummAir

Κολυμβητήριο "Τα Δελφίνια"
20:00 - 23:30

Fuckup Nights Heraklion VOL.11 SummAir
Μας λείψατε πολύ, γι’ αυτό και την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 20:00 συναντιόμαστε ξανά στον ανοιχτό χώρο του Κολυμβητηρίου “Τα δελφίνια” δίπλα στον παιδικό σταθμό “Ροδομηλιά”!Οι 10 μήνες που πέρασαν από την προηγούμενη φορά που συναντηθήκαμε από κοντά ήταν πολλοί, γι’ αυτό και το καλοκαιρινό event του Fuckup Nights Heraklion είναι πιο γεμάτο από ποτέ! Σε αυτό το event θα δεις φανταστικές ομιλίες με ιστορίες αποτυχίας, θα μπορέσεις να συμμετέχεις σε workshops, αλλά και να βάλεις τη δική σου πινελιά στα installations που θα υπάρχουν στον χώρο.
Σε κάθε Fuckup Night επιτυχημένοι επαγγελματίες από διάφορους χώρους μοιράζονται τα “μυστικά της αποτυχίας” τους και μας δίνουν ανεκτίμητα μαθήματα γνώσης και εμπειρίας μέσα από μια άλλη οπτική. Έχουν στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες.

Από το Fuckup Nights Heraklion δεν λείπει ποτέ το φαγητό και το ποτό! Μετά το τέλος των ομιλιών, ο χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις λιχουδιές από τα “Αλλαντικά Κασσάκη” συνοδευόμενα από μπύρα Heineken Silver. Για ΄όσα άτομα ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή, θα υπάρχουν και vegetarian επιλογές. Και για όσ@ αντέξουν, θα υπάρχει και παγωτό (και με vegan επιλογές) από το Ζαχαροπλαστείο “Μαθιουδάκης”!
Ο μεγάλος χορηγός του event είναι η μπύρα Heineken Silver! Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Thread Jar, οι DoubleO Woodcrafts, το Κολυμβητήριο “Τα δελφίνια”, ο παιδικός σταθμός “Ροδομηλιά”, η Beupset και ο Λευτέρης Πιπεράκης.
Μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριό σου ηλεκτρονικά από εδώ ή να πάρεις ένα έντυπο εισιτήριο από το Comeet (Λουκά Πετράκη 3, Ηράκλειο), Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 19:00.

Σχετικά με τον COVID-19
Παρόλο που οι περιορισμοί σχετικά με τις μάσκες προστασίας κατά του COVID-19 έχουν πλέον αρθεί, ενθαρρύνουμε κάθε άτομο που νιώθει πιο ασφαλές φορώντας την μάσκα του, να το κάνει χωρίς δισταγμό. Ιδανικά, θα θέλαμε να έχουν κάνει όλα τα άτομα από ένα self test, λίγο πριν το event!

Τι είναι το Fuckup Nights;
Το Fuckup Nights είναι ένα παγκόσμιο κίνημα όπου γιορτάζεται η αποτυχία μέσω του διαμοιρασμού fuckup ιστοριών: ιστορίες για αποτυχημένες επιχειρήσεις, projects και καριέρες. Κάθε μήνα σε δεκάδες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, άνθρωποι ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραδεχτούν τα επαγγελματικά τους λάθη σε ένα άγνωστο για τους ίδιους κοινό.
Το πρώτο event πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Μεξικού τον Σεπτέμβριο του 2012, όπου πέντε φίλοι ένιωσαν την ανάγκη να απελευθερωθούν από το στίγμα της αποτυχίας κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας τους.
Σήμερα, το Fuckup Nights έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 300 πόλεις και 90 χώρες σε όλο τον κόσμο!

 

Ομιλητές

Γιώργος Καλομοίρης

Curator of Cultural Network Androidus Project Tank & Argastiri of Culture, Research, Innovation

Ο Γιώργης Καλομοίρης είναι αρχαιολόγος και εργάζεται ως Πολιτιστικός Διαχειριστής και Συνδημιουργός του Πολιτιστικού Δικτύου Androidus Project Tank & Αργαστήρι Πολιτισμού, Έρευνας, Καινοτομίας. Ως ομάδα τοπικής δράσης, μέσα από την έρευνα πεδίου, τις πολυδιάστατες συνέργειες, τη συμμετοχικότητα και με όχημα τις τεχνολογίες αιχμής που προσφέρει ο Ψηφιακός Πολιτισμός, δημιουργούν δράσεις πάνω στην αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος της ελληνικής επαρχίας. Επιστρέφοντας στους τόπους όπου μεγάλωσαν, επενδύουν τους εαυτούς τους, στην ανάδειξη μιας “οικονομίας δημιουργών” με κοινωνικό αντίκτυπο στον πολιτισμό της καθημερινότητας των ορεινών κοινοτήτων του Ψηλορείτη.

Απόστολος Τσεπαπαδάκης

Cinematographer

Ο Απόστολος Τσεπαπαδάκης είναι ταξιδιώτης και αυτοδίδακτος κινηματογραφιστής. Η δραστηριότητά του κινείται γύρω από τη δημιουργία video για το YouTube ή για πελάτες του.

Μέγας Χορηγός

Υποστηρικτές