Δε
31
Οκτωβρίου

Workshop “Κοστολόγηση & Τιμολόγηση”

Λουκά Πετράκη 3, Ηράκλειο
18:00 - 20:00

Η ομάδα του Bizrupt διοργανώνει το workshop “Κοστολόγηση & Τιμολόγηση”, με εισηγητή τον Γιάννη Παπαδημητρίου, People & Business Development Facilitator.

Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε είναι:
– Βασικές έννοιες Κοστολόγησης
– Διακρίσεις του κόστους
– Κέντρα Κόστους
– Παραδοσιακά συστήματα κοστολόγησης
– Σύγχρονα συστήματα κοστολόγησης
– Case study και παραδείγματα κοστολόγησης
– Κατάρτιση τιμοκατάλογων και εμπορικής πολιτικής

Μετά την παρακολούθηση του workshop, oι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να κοστολογούν και να τιμολογούν προϊόντα και υπηρεσίες, σε βασικό επίπεδο.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, 18:00 – 20:00, στο Comeet Creative Space (Λουκά Πετράκη 3, Ηράκλειο).

 

Ομιλητές

Γιάννης Παπαδημητρίου

People & Business Development Facilitator

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές σε αντικείμενα που άπτονται στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Διαχείριση Αποβλήτων, τη Συμβουλευτική και Προσανατολισμό κ.α. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων.

Σήμερα δραστηριοποιείται, με την ομάδα του , ως Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Επίσης, εξακολουθεί να είναι επί 15 συναπτά έτη αξιολογητής του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), φορέα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Τέλος, ασχολείται ως εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα που αφορούν οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων, στρατηγικό σχεδιασμό, διαχείριση ποιότητας, ασφάλεια τροφίμων και
πλήθος άλλων.