ΝΕΑ Καινοτομία

Το Founder Institute έρχεται στην Ελλάδα!

Το Bizrupt ενώνει τις δυνάμεις του με το Founder Institute και σε βοηθάει να μετατρέψεις την ιδέα σου σε μια startup επιλέξιμη για χρηματοδότηση! Μέσα από ένα online pitching event, θα έχεις τη δυνατότητα να υποβάλλεις τις ιδέες σου σε μια ομάδα συμβούλων και επενδυτών startup και να ακούσεις τα σχόλιά τους. Το event θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το Founder Institute είναι το πιο αξιόπιστο διεθνές δίκτυο για τη μετατροπή των ιδεών σε startups επιλέξιμες για χρηματοδότηση και την εξέλιξη των startups σε παγκόσμιες επιχειρήσεις. Από το 2009, τα δομημένα προγράμματα επιτάχυνσης του Founder Institute έχουν βοηθήσει περισσότερους από 6.500 επιχειρηματίες να συγκεντρώσουν πάνω από 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση. Με έδρα τη Silicon Valley και με κεφάλαια σε 95 χώρες, η αποστολή του είναι να ενδυναμώσει κοινότητες ταλαντούχων και με κίνητρα ανθρώπων να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εταιρείες τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία του Founder Institute με το Bizrupt για το online pitching event “Pitch Your Startup Idea” είναι η μοναδική ενεργή συνεργασία που διατηρεί το Ινστιτούτο με ελληνικό φορέα! 

Το event θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 18:00 μέσω Zoom και στη διάρκειά του θα μάθεις πώς να κάνεις ένα συνοπτικό αλλά εντυπωσιακό elevator pitch, τι αναζητούν οι επενδυτές σε ένα startup pitch και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την παρουσίαση μιας ιδέας.Αν η ιδέα σου επιλεγεί, θα λάβεις πολύτιμες συμβουλές και feedback για την παρουσίασή της! Ακόμα, όμως, κι αν δεν θέλεις να κάνεις pitch, μπορείς να ακούσεις νέες ιδέες για startup και να παρακολουθήσεις πώς οι ειδικοί αναλύουν τις επιχειρήσεις.

Μπορείς να υποβάλλεις από πριν το pitch σου, από εδώ.

Οι Experts που θα δώσουν το feedback τους στα pitches είναι οι:

  • Janet Todorova – Head of Expansion, Founder Institute Eastern Europe
  • Ivaylo Ivanov – Director, Founder Institute Eastern Europe & Investor
  • Κωνσταντίνος Βασσάκης – Co-Founder, Bizrupt
  • Αλεξάνδρα Καραπιδάκη – Co-Founder, Bizrupt

Αν έχεις μια startup ή μια καινοτόμα ιδέα για μια startup και θέλεις να μας την παρουσιάσεις για να πάρεις feedback, δήλωσε συμμετοχή!

ΑΛΛΑ ΝΕΑ