Επιχειρηματικότητα

Νέος κύκλος Foundit για νέους επιχειρηματίες

Το Foundit έγινε ενός έτους και συνεχίζει να προσφέρεται δωρεάν σε κάθε νέο που έχει μια επιχειρηματική ιδέα και θέλει να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, ή έχει πρόσφατα ξεκινήσει την επιχείρησή του και νιώθει ότι χρειάζεται υποστήριξη.

Αν είσαι μεταξύ 18-35 ετών, μένεις στην Κρήτη ή σε κάποιο από τα Δωδεκάνησα και είσαι entrepreneurial πνεύμα, συνέχισε να διαβάζεις… Το Foundit είναι ένα δομημένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που ξεκινάει με ένα τετραήμερο training. Ακολουθεί mentoring με έναν εξειδικευμένο μέντορα, κοντά στο αντικείμενο του συμμετέχοντα, το οποίο διαρκεί τουλάχιστον 6 μήνες.

Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες γίνονται μέλη της κοινότητας του Foundit, μέσα από την οποία ενημερώνονται για θέματα που αφορούν της επιχειρηματικότητα και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διάφορα webinars/workshops τα οποία δημιουργούνται αποκλειστικά για την κοινότητα του Foundit. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι η αλληλεπίδραση που υπάρχει και οι συνέργιες που έχουν προκύψει.

Για να συμμετέχεις στο Foundit είναι σημαντικό να έχεις έστω μία επιχειρηματική ιδέα, ακόμη κι αν είναι μια πρώτη σκέψη στο μυαλό σου ή να έχεις ξεκινήσει την επιχείρησή σου μέσα στον τελευταίο χρόνο. Σε κάθε κύκλο συμμετέχουν 17-18 ιδέες, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ποιότητα στην εκπαίδευση, αλλά και στα επόμενα στάδια του κάθε κύκλου.

Νέοι κύκλοι Foundit

Τρέχει ένας νέος κύκλος Foundit κάθε δύο μήνες. Θα θέλαμε να πραγματοποιούνται οι εκπαιδεύσεις κάθε κύκλου με δια ζώσης συμμετοχή, όμως οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν ακόμη. Έτσι, ενώ σχεδιάζαμε ο 7ος κύκλος να ξεκινήσει με training στο Ηράκλειο, τελικά θα πραγματοποιηθεί online.

Σκοπός μας είναι, μόλις μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, το Foundit να ταξιδέψει στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Να μπορέσουμε να πάμε Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο, αλλά και Ρόδο, Κάρπαθο, Κάλυμνο, Λέρο και όπου αλλού το πρόγραμμα έχει κάτι να προσφέρει. Εσύ πού θα πρότεινες να γίνει το πρώτο δια ζώσης Foundit;

Ο 7ος κύκλος ξεκινάει με το online training στις 21-24 Σεπτεμβρίου

Μία τετραήμερη καθημερινή εκπαίδευση διάρκειας συνολικά 20 ωρών. Εάν θέλεις να γίνεις το επόμενο επιτυχημένο case study μας ή αν απλά θέλεις να ανακαλύψεις νέα, επιχειρηματικά μονοπάτια, δήλωσε συμμετοχή έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Σε περιμένουμε!

Το Foundit υλοποιείται από το Bizrupt και την 100mentors και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Prince’s Trust International. Περισσότερες πληροφορίες για το Foundit θα βρεις στη σελίδα του προγράμματος και σε αυτό εδώ το blog post.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ