Επιχειρηματικότητα

Το Foundit στο Ηράκλειο τον Φεβρουάριο!

Το δωρεάν, δομημένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που τρέχει ο οργανισμός μας εδώ και 1.5 χρόνο έρχεται δια ζώσης στο Ηράκλειο! Ο 10ος κύκλος του Foundit θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 04 Μαρτίου στο Ηράκλειο, που αποτελεί την έδρα και το κέντρο δραστηριοποίησης του Bizrupt, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Το Foundit είναι ένα δωρεάν, ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που απευθύνεται σε νέους, μεταξύ 18-35 ετών, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή έχουν ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα -max 12 μήνες- και νιώθουν ότι χρειάζονται υποστήριξη.

Το training θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Center για μία εβδομάδακάθε απόγευμα από τις 17:00 έως τις 21:00.

Το Foundit υλοποιείται από τον οργανισμό μας, σε συνεργασία με την 100mentors και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Prince’s Trust International. Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να εξελίξεις σε πραγματική επιχείρηση ή έχεις μόλις ξεκινήσει την επιχείρηση σου και χρειάζεσαι βοήθεια; Δήλωσε συμμετοχή στο Foundit μέχρι τις 22/02.

To Foundit προσφέρει σε κάθε συμμετέχοντα/ουσα:

  • Τraining. Ένα διαδραστικό, εκπαιδευτικό πενθήμερο (για τα Χανιά) για να μάθουν στην πράξη τι σημαίνει “στήνω την επιχείρησή μου”! Στο training θα συζήσουμε θέματα όπως: το entrepreneurial thinking, πώς γίνεται η έρευνα αγοράς, η στόχευση πελατών και το μάρκετινγκ, η προετοιμασία του business plan, η έναρξη επιχείρησης και τα φορολογικά θέματα, καθώς και ο προϋπολογισμός και η διαχείριση χρημάτων.
  • Μentoring. Αν αποφασίσουν οι συμμετέχοντες να ξεκινήσουν την επιχείρηση τους, ένας μέντορας βρίσκεται στο πλευρό τους για να βοηθήσει στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και τη δοκιμή της ιδέας, όπως και στη δημιουργία του business plan.
  • Συμμετοχή στη Foundit κοινότητα. Μία ενεργή κοινότητα αποφοίτων του Foundit όπου τα μέλη αλληλεπιδρούν και ενημερώνονται για τα σημαντικά νέα γύρω από την επιχειρηματικότητα.
  • Inquiry-based learning. Μέσα από την πλατφόρμα της 100mentors κάθε απόφοιτος του Foundit μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητες της δημιουργικότητας, της επίλυση προβλημάτων και της κριτικής σκέψης, χωρίς περιορισμό χρόνου.
  • Online webinars και workshops. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται εξειδικευμένα, online webinars/workshops για όλους τους απόφοιτους του Foundit (πχ. Μικροχρηματοδότηση, Digital Marketing, Προγράμματα ΕΣΠΑ, κλπ).

Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Στη σελίδα του προγράμματος θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το Foundit.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ