Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Events

Ημερίδα – Η καινοτομία στην Κρήτη και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0

Πέρσι τέτοιο καιρό, που δεν είχαμε lockdown, πραγματοποιούσαμε τα warm up workshops για το “Match and Develop a Startup” και ετοιμαζόμασταν για την ημερίδα για την καινοτομία στην Κρήτη και το 2ήμερο bootcamp. Φέτος, δεδομένων των συνθηκών, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε… αλλά θα φροντίσουμε να είναι πολύ καλό!

Σε προσκαλούμε, λοιπόν, στην ημερίδα “Η καινοτομία στην Κρήτη και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0“, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 17:00, που θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom.

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν το Πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ του ΙΤΕ, το Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης του ΙΤΕ, ο Οργανισμός Bizrupt (εμείς!), το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, η πρωτοβουλία 4 Locals, η Endeavor Greece, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Uni.Fund, το Metavallon και η Bayer Hellas, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Τι σημαίνει καινοτομία στην Ελλάδα και στην Κρήτη σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια Κρητικών ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Τι άλλη βοήθεια παρέχεται; Ποια είναι η κατάσταση μετά τη πανδημία και ποιες οι προοπτικές; 

Αυτά τα ερωτήματα και πολλά ακόμα θα απαντήσουν οι 37 ομιλητές, στα 7 διαφορετικά panel που έχουν ετοιμαστεί:

  • 17:00 – 17:30 // Χαιρετισμοί
  • 17:30 – 18:00 // Δομές Υποστήριξης Καινοτομίας στα πρώιμα στάδια
  • 18:00 – 18:25 // Διαγωνισμοί Καινοτομίας και επιχειρηματική επιτάχυνση
  • 18:25 – 18:45 // Χρηματοδότηση στα πρώιμα στάδια στην Κρήτη
  • 18:45 – 19:15 // Οι χρηματοδοτήσεις των Funds στην Κρήτη
  • 19:15 – 19:50 // Ο ρόλος εδραιωμένων επιχειρήσεων στο οικοσύστημα καινοτομίας – Η αξία της δικτύωσης: το παράδειγμα των “4 Locals”
  • 19:50 – 20:20 // Θεσμικοί φορείς υποστήριξης επιχειρηματικότητας
  • 20:20 – 20:40 // Ο ρόλος των επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων στο οικοσύστημα καινοτομίας

Εδώ μπορείς να δεις την αναλυτική agenda της ημερίδας. Για να παρακολουθήσεις την ημερίδα, είναι απαραίτητο να δηλώσεις συμμετοχή μέσω zoom εδώ.

Σε ένα απόγευμα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεις συγκεντρωμένη πληροφορία για την καινοτομία στην Κρήτη. Θα την χάσεις;

ΑΛΛΑ ΝΕΑ