Επιχειρηματικότητα Events Καινοτομία

Κράτησε θέση στα workshop του “Match and Develop a Start-up”!

Στο τελευταίο μας blog post μιλήσαμε για το τετραήμερο Bootcamp “Match and Develop a Start-up”, που θα διεξαχθεί σε δύο μέρη: στις 15 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο H2B HUB και στις 22-24 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ και διοργανώνεται από το πρόγραμμα “NBG Business Seeds” της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Δίκτυο Πράξη του ΙΤΕ, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) του ΙΤΕ, το H2B HUB και τον οργανισμό μας!

Το Bootcamp περιλαμβάνει mentoring από στελέχη επιτυχημένων startups και από στελέχη της αγοράς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα επιχειρηματικότητας, αλλά και εξειδικευμένα workshop σε νομικά θέματα , θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και business analytics.

Εκτός όμως από τις ομάδες που δήλωσαν ήδη συμμετοχή και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξ’ ολοκλήρου το τετραήμερο πρόγραμμα, τα workshop θα είναι ανοιχτά και προς το κοινό με δωρεάν συμμετοχή!

Ποιος μπορεί να τα παρακολουθήσει;

Οποιοσδήποτε έχει μία ή περισσότερες ιδέες και θέλει να προχωρήσει με τη δημιουργία της δικής του startup επιχείρησης, αλλά και ο καθ’ ένας που δραστηριοποιείται στον τομέα της επιχειρηματικότητας και θα ήθελε να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ που του λείπουν για την ανάπτυξη της επιχείρησής του.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Οι θέσεις για κάθε workshop είναι περιορισμένες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προχωρήσεις άμεσα σε κράτηση θέσης. Δες το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω και κάνε την κράτηση σου μέσω της πλατφόρμας του Eventbrite. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Αναλυτικό πρόγραμμα

Warm-up – Παρασκευή 15/02/19
H2B HUB, Κορωναίου 14 – 3ος όροφος

  • 17:30-18:00 “Επαγγελματική επικοινωνία: Πώς εστιάζουμε στο ζητούμενο και εκφραζόμαστε με φυσικό τρόπο” // Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού, Senior Manager – Corporate Responsibility, PwC
  • 18:00-18:30 Marketing for starups // Αλεξάνδρα Καραπιδάκη, Marketing Manager, Enartia Group (Papaki & Top.Ηost)
  • 18:30-19:30 Lean startup // Αντώνης Λιβιεράτος, Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

1η ημέρα – Παρασκευή 22/02/12
ΙΤΕ
, Βασιλικά Βουτών, Κεντρικό Κτήριο

  • 18:00-18:30 Legal Issues for a Startup // Δικ. Γραφείο Λαμπαδάριος
  • 18:30-19:30 Μαρτυρίες ώριμων start-uppers (Orama VR & BestPrice)
  • 19:30-20:00 Mock-up Design / UI/UX // Σπύρος Δρακάτος & Τόνια Αυγουστάκη, Spir.to Branding & Design

2η ημέρα – Σάββατο 23/02/12
ΙΤΕ
, Βασιλικά Βουτών, Κεντρικό Κτήριο

  • 10:30-11:00 Security by Design // Census
  • 14:30-15:00 Pitching & Presentation Guide

3η ημέρα – Κυριακή 24/02/12
ΙΤΕ
, Βασιλικά Βουτών, Κεντρικό Κτήριο

  • 10:00-10:30 Business Analytics // Δρ. Σπύρος Αρσένης, Συντονιστής προγράμματος NBG Business Seeds, Εθνική Τράπεζα

Δεν είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσεις όλα τα workshop. Κράτησε τη θέση σου μόνο για την ημέρα που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας στο info@bizrupt.gr για οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με το Bootcamp.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ